In fiecare an, pe 15 Septembrie, milioane de voluntari, se unesc pentru a face curatenie si pentru a ajuta Planeta sa fie mai curata si mai verde. Este vorba despre un concept unic, care aduna oameni din toate categoriile sociale si de varsta, care lupta impreuna pentru protectia mediului inconjurator.

Una dintre cele mai mari organizatii de curatare globala este Let’s Do It World.  Infiintata in Estonia, organizatia a mobilizat cu succes peste 50.000 de voluntari care au ajutat, intr-o singura zi, la curatarea a peste 10.000 de tone de deseuri ilegale. Actiunea estona a fost atat de apreciata in lume, incat a fost raspandita la nivel global, ceea ce ne bucura foarte mult.

Astazi miscarea cuprinde peste 150 de tari, care la aceeasi data aduna peste 14,5 milioane de voluntari care sunt dispusi sa dea o mana de ajutor la curatarea deseurilor toxice din ape, paduri, orase, sate etc.

Let’s Do It Romania se pregateste si in acest an sa participe la cea mai mare actiune de voluntariat. Pe 15 Septembrie 2018, romanii se unesc pentru o cauza comuna si lupta pentru o Romanie mai curata si mai civilizata.

Fii si tu unul dintre voluntarii celei mai mari miscari civice :

Hai în echipă