De Craciun noi aducem bucurie si fapte bune!!
In weekend-ul 15-16 Decembrie, la Distrikt 42 si Beert (Str. Sf. Dumitru, nr.3, vis a vis de Teatrul de Comedie din Centrul Vechi), intre orele 11:00-17:30, va invitam la Sophisticat Christmas Boutique, o editie speciala de targ, cu multe cadouri si surprize din partea noastra si a sponsorilor comunitatii Sophisticat.
Va fi o editie de poveste, cu iz de mar si scortisoara, turta dulce, cadouri personalizate pentru Craciun, decoratiuni de brad, articole de imbracaminte si incaltaminte, bijuterii alese, cosmetice, accesorii si multe alte minunatii pregatite pentru marea sarbatoare a Craciunului.
Gazdele noastre Distrikt 42 si Beert, ne vor pune la dispozitie un spatiu generos pentru ca acest eveniment sa se desfasoare in conditii optime. Targul are loc la parterul Beert-ului si etajul Distrikt-ului.
In cele 2 zile de targ veti putea vizita standurile a peste 50 de expozanti care isi pregatesc comorile pentru a putea fi daruite celor dragi.
Intrarea este gratuita pentru vizitatori!

*Daca iti doresti sa participi ca expozant la editia Sophisticat Christmas Boutique, trimite-ne o solicitare de inscriere la adresa sophisticatyardsale@gmail.com.

Locurile sunt limitate!
Reciclam pentru o societate responsabila!
All is calm, all is brightβ˜ƒοΈπŸŽ πŸŽ„πŸŽπŸŽˆπŸŽ…